APPARTEMENTEN BUITEN DE DUINEN


informatie en ligging van de appartementen

Sinds enkele jaren verhuren we met veel plezier vier appartementen in het Amelander Paradijs. De appartementen liggen in het dorpje Buren naast het natuurgebied de Vleyen en zijn bij aankomst zowel met de bus, taxi als de fiets in enkele minuten te bereiken De appartementen zijn stijlvol en gezellig ingericht, met veel oog voor detail. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Onze gastheer en gastvrouw dhr en mevr Knape staan graag voor u klaar en u kunt tevens bedlinnen, handdoeken e.d. bij ons huren, zodat u nergens om hoeft te denken. Ook verzorgen zij een gratis broodjesservice. De appartementen 1 en 3 liggen aan de voorzijde en hebben een grote tuin met prive terras. Appartement 25 ligt tevens op de begane grond en heeft meer privacy met een terras naar de binnenzijde. Appartement 56 is het grootste appartement geschikt voor 6 personen en ligt op de eerste verdieping, er is uiteraard een lift in het gebouw aanwezig. Tegenover het Amelander Paradijs vind u een zwembad, een bowlingbaan, een supermarkt (ook op zondag open), tennisbanen, een grote indoor speeltuin voor kinderen, meerdere speeltuinen buiten, en verscheidene restaurants. Het dorpje buren is slechts enkele minuten te voet en de zee en het prachtige strand bereikt u binnen 5 minuten te voet! Kortom, alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

 

 

APPARTEMENT 1

Dit 5-persoons appartement ligt op de begane grond aan de voorzijde, direct naast de ingang van het appartementengebouw.

Vanaf uw eigen tuin en terras kijkt u uit over het grote grasveld.
Het appartement heeft een woonkamer met open keuken (oven, dvd-speler, flatscreen-TV, afwasmachine aanwezig), een badkamer, een apart toilet en 2 slaapkamers.


APPARTEMENT 3

Dit hoekappartement voor 5 personen ligt op de begane grond aan de voorkant.

U hebt een eigen terras dat uitkijkt over het grote grasveld.
Naast de woonkamer met gezellige open keuken (dvd-speler, oven,  flatscreen-TV, afwasmachine aanwezig), beschikt u over een badkamer, een apart toilet en 2 slaapkamers.


APPARTEMENT 25

Een 5-persoons appartement op de begane grond met een groot terras op het zuiden, omgeven door groen en met veel privacy.

Een 5-persoons appartement op de begane grond met een groot terras op het zuiden, omgeven door groen en met veel privacy.
Het appartement heeft een woonkamer (dvd-speler aanwezig, flatscreen-TV) met open keuken (oven aanwezig), een badkamer en apart toilet en 2 slaapkamers.


APPARTEMENT 56

Dit appartement voor 6 personen ligt op de eerste verdieping.

Dit appartement voor 6 personen ligt op de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer (dvd-speler aanwezig, flatscreen-TV) met gezellige open keuken komt u op het zonnige balkon, dat op het zuiden ligt. Verder heeft u een badkamer, een gescheiden toilet en 2 slaapkamers.