OMGEVING


Het vakantiehuis ‚Binnen de duinen’, De Kolibrie’ en de appartementen 'Buiten de Duinen' zijn een ideaal en centraal vertrekpunt om het unieke eiland Ameland te ontdekken: lopend, per fiets of met de bus. Alles wat Ameland te bieden heeft vindt u bijna naast de deur van uw vakantiewoning: strand, zee, duinen, bos en natuur. Ook de sfeervolle dorpjes Buren en Nes met winkels, musea en gezellige restaurants zijn vlakbij.

Vanaf uw appartement in 'Buiten de Duinen' is het slechts 800 meter naar het Noordzeestrand. Dat is in ongeveer 8 minuten te lopen. U kunt ook een fiets of bolderkar huren in Buren. Of de bus nemen: die vertrekt voor uw appartement.

Het gezellige dorp Buren ligt op 400 meter van uw appartement. Hier vindt u ook het Historisch Museum Sorgdrager en het Landbouw- en Juttersmuseum Swartwoude. Via een prachtige route van 2,5 km door de weilanden komt u in het leuke dorpje Nes. Hier is onder andere het Natuurmuseum. 

Vanaf uw appartement loopt u zo naar de supermarkt (met vers brood op zondag!), souvenirwinkel, snackbar en restaurant. Er is een overdekt zwembad, sauna, bowling- en kegelbaan en u kunt er tennis en midgetgolf spelen.
 

Hallenbad.jpg