BOEKINGSVOORWAARDEN


Bij een boeking gelden de volgende boekingsvoorwaarden.

1. Dag van aankomst en vertrek

Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

2. Midweek- en weekendverhuur

Midweekverblijven duren van maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur. Weekenden van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur.

3. Prijzen

Alle prijzen die online zijn weergegeven, tevens de last-minutes, zijn onder voorwaarde. 

4. Waarborg

Wij vragen de waarborgsom te voldoen 14 dagen voor aanvang van de huurperiode samen met de resterende huursom. Deze bedraagt 50euro voor een appartement, 100euro voor de vakantiehuizen.

5. Reserveringskosten

Per boeking worden 10euro reserveringskosten in rekening gebracht.

6. Bevestiging en aanbetaling

De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de door de verhuurder verzonden reserveringsbevestiging is ontvangen.

Aanbetaling: om uw reservering te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 50% van het totale bedrag bij reservering. Tweede helft van het bedrag en borgsom dient u 14 dagen voor aanvang van de huurperiode te voldoen of anders vermeld.

7. Betaling

Uiterlijk 3 dagen na ontvangst van de bevestiging dient 50% van de reissom betaald te zijn. Het restant van de reissom dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de huurperiode betaald te zijn. Bij reservering binnen 14 dagen voor aanvang van de reis moet per omgaande de gehele reissom worden voldaan door overschrijving op het bankrekening nummer vermeld in de reserveringsbevestiging.

Als u 2 termijnen niet op tijd heeft voldaan, behoudt de verhuurder zich het recht voor de reservering te annuleren.

8. Annuleringsverzekering

Vergeet niet een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen verzekeraar.

9. Huisdieren

Indien u een huisdier wilt meenemen, dient u dit in overleg te doen met de verhuurder. Voor huisdieren wordt een bedrag van 6euro per nacht. Per accommodatie is maximaal 1 hond toegestaan, tenzij op aanvraag.

Huisdieren mogen onder geen enkele voorwaarde loslopen op het terrein of worden uitgelaten op eigen grond. Dit geldt zowel voor de vakantiehuizen als de appartementen Buiten de Duinen. De huurder draagt de volle verantwoordelijkheid hiervoor. 

10. Autovervoer

Mocht u een auto mee naar Ameland willen nemen, dan adviseren wij u vroegtijdig een plaats op de boot te reserveren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rederij Wagenborg tel. 0519-546111 (www.wpd.nl). Wanneer u belt om te reserveren, is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:

- Kenteken van uw auto.

- Op welk tijdstip u op de dag van aankomst en vertrek overgezet wenst te worden.

- Het aantal personen.

11. Disclaimer

De verhuurder besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en regelmatig geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de verhuurder en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.

12. Hulp bij boeken

Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het boekingsformulier neem dan contact op de verhuurder per e-mail.

13. Contact

Bij vragen of opmerkingen gelieve contact op te nemen met Buiten de Duinen Anna Decker 0049-171 278 63 58 of per mail buitendeduinen@hotmail.com.

 

Graag begroeten we u als onze gast op het prachtige eiland Ameland!!